Categorieën
showbox tv streaming

Bloemkool Pizza

Toegetakeld

In dit recept gebruik je de bloemkool in plaats van bloem. Zo krijg je tijdens het eten van je pizza een flinke hoeveelheid extra groenten binnen! We geven je hieronder een basisrecept voor de bodem en een topping, maar daarmee kun je zeker variëren. Goed om te weten: deze bodem van bloemkool wordt niet zo knapperig als een traditionele.

Chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke pizza met een glutenvrije bodem.

van bloemkool. Verrassend smaakvol!

Het is echt belangrijk om de bloemkool zo droog mogelijk te krijgen. Laat na het uitwringen de bloemkool nog even afkoelen op de opengeslagen handdoek. Tip 3: tijdens het mixen van de mozzarella kun je ook het ei al meemixen. Vervolgens kun je er de bloemkool bij doen: is net zo makkelijk. Tip 4: Bak de pizza’s op bakpapier, niet op siliconen.

Gebruik bijvoorbeeld eens bloemkool in plaats van pizzadeeg voor het maken van een pizzabodem! Ik ben een voorstander van vers voedsel, koken zonder pakjes en zakjes, en zonder kunstmatige toevoegingen. In deze rubriek “Healthy food swap” laat ik zien hoe je met kleine veranderingen in je voeding soms een groot verschil kan maken.

Power Rangers Spelletjes

Het is echt belangrijk om de bloemkool zo droog mogelijk te krijgen. Laat na het uitwringen de bloemkool nog even afkoelen op de opengeslagen handdoek. Tip 3: tijdens het mixen van de mozzarella kun je ook het ei al meemixen. Vervolgens kun je er de bloemkool bij doen: is net zo makkelijk. Tip 4: Bak de pizza’s op bakpapier, niet op siliconen.

pioppi bloemkool pizza. Het Pioppi-dieet draait om gezond eten en koken met natuurlijke producten. Geen pakjes of zakjes, geen koolhydraten, wel veel groenten en goede vetten. Een pizza lijkt daar misschien niet aan te voldoen, maar deze pizza met een bodem van bloemkool is helemaal Pioppi-proof. En is ontzettend lekker.

Bloemkoolpizza, bodem van bloemkool. Gezond, koolhydraatarm eten en je mist pizza’s? Geen probleem. Dit is een heerlijk gerecht met weinig koolhydraten. Het is wel even oefenen om de bodem goed te krijgen en niet te slap, maar uiteindelijk zal het lukken. We maken dit gerecht voor 2 personen, dat is praktischer.

Walt

Een pizza met een bodem van bloemkool? Ja ook ik had er mijn bedenkingen bij. Ik heb het geprobeerd en het was super lekker! Het gekke is dat je de bloemkool nauwelijks terug proeft, het is net een echte pizza. Bloemkool heeft een relatief neutrale smaak die al snel op de achtergrond raakt als je het mengt met andere ingrediënten.

Onze pizzabodem van bloemkool was een succes, tijd voor een variatie op dit veel gelezen recept. Het is een pizzabodem van broccoli geworden en wederom is het resultaat erg lekker! Bekijk hier het recept voor de pizzabodem van bloemkool die we een aantal jaar geleden maakten. Wat je niet moet verwachten is een knapperige bodem.

Lees verder

Na een hoop mislukte pizza’s hebben we het recept voor de lekkerste bloemkoolpizza gevonden. Helemaal kant-en-klaar. Inmiddels heeft onze verse bloemkool pizzabodem bij menig pizzalover al een vaste plek veroverd op het weekmenu. Wij geven ze geen ongelijk! De bloemkool pizzabodem smaakt namelijk naar een echte pizza, maar voedt als een salade.

Tatjana Naakt

Het is echt belangrijk om de bloemkool zo droog mogelijk te krijgen. Laat na het uitwringen de bloemkool nog even afkoelen op de opengeslagen handdoek. Tip 3: tijdens het mixen van de mozzarella kun je ook het ei al meemixen. Vervolgens kun je er de bloemkool bij doen: is net zo makkelijk. Tip 4: Bak de pizza’s op bakpapier, niet op siliconen.

Bloemkool pizza – Slank Met Linda – Inmiddels vind ik deze variant lekkerder dan de ‘echte’ pizza. Pizza maar dan met een bodem van bloemkool. Zodra je de bodem onder de knie hebt, kun je er van alles mee doen. Net als met een echte pizza. Hierbij één van mijn favorieten. Met geitenkaas. Lust je deze kaas niet, kies een kaas die je lekker vindt. Benodigdheden (voor [.

]